Treffit ja tapahtumat

Tänä vuonna tapaamme pikkujoulujen merkeissä Ketolan strutsitilalla, Rajamäellä. Pistä päivämäärä jo allakkaan talteen - lisätietoja pikkujoulujemme ohjelmasta tulossa lähempänä tapahtumaa!

SF Caravan Nurmijärvi ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 9.11.2019 Ketolan strutsitilalla, Rajamäellä. Kokouksessa täydennetään hallitusta, käsitellään yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat sekä muut asiat, jotka on toimitettava 30 vrk ennen kokousta yhdistyksen puheenjohtajalle. Jäsenkorttien tarkastus ennen kokousta.

Kellonaika varmistuu pian, pistä jo päivämäärä talteen allaakkaasi!

SFC NURMIJÄRVEN TAPAHTUMAT

Kesän aikana ei ole yhdistyksen puolesta virallisia tapahtumia, mutta muistathan, että voit aina vaikkapa Facebook-ryhmässämme kysellä missä yhdistyksen jäseniä reissaa ja näin tavata porukoita kesänkin aikana.
Nyt toivotamme kaikille mahtavaa kesää ja onnistuneita retkiä vaunuilla, autoilla, busseilla, millä vain menopelillä kukin reissaakaan :)

Syksyllä tulemme pitämään yhdistyksen sääntömääräisen syyskokouksen, jossa mm. täydennetään hallitusta uuden puheenjohtajan valinnalla. Myös pikkujouluja on jo kaavailtu :)
Näistä tapahtumista tulemme tiedottamaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

MAANLAAJUISET TAPAHTUMAT

SF Caravan ry:n sivuilta löydät monenlaisia tapahtumia eri puolilta Suomea, mm. eri leirintäalueilla. LINKKI >>
Muista myös, että voit aina yhdistyksemme omilla Facebook-sivuilla vinkata siitä missäpäin liikut, näin voimme onnistua tapaamaan yhdistyksemme jäseniä myös oman yhdistyksemme virallisten tapaamisten ulkopuolella :)

Yhdistyksemme menneet tapahtumat löydät
kohdasta kuvagalleria >>