Yhdistyksen sähköposti: sfcaravan049@gmail.com

Hallitukseemme tuli muutoksia sääntömääräisessä syyskokouksessamme 26.11.2022. Samassa kokouksessa saimme puheenjohtajaksemme karavaanarikonkari Pertti Kortelaisen. Sääntöjemme mukaisesti uuden hallituksen toimintakausi alkoi heti syyskokouksesta.
Hallituksen tietoja täydennetään tälle sivulle piakkoin.

Hallitus

Puheenjohtaja


Pertti Kortelainen
SFC 3926-0
pertti@pkky.pp.fi
Puh: 0400-815998

Varapuheenjohtaja

Timo Kaltiokumpu
SFC 071710-0
timo.kaltiokumpu@gmail.com

Hallituksen jäsen
Jäsentuotteet, kalusto

Ismo Ahervuo
SFC 143562-0
Puh. 040-5112 606
i.ahervuo@kolumbus.fi

Hallituksen jäsen

Christa Kaltiokumpu
SFC 071710-1
christa.kaltiokumpu@gmail.com

Hallituksen jäsen
Jorma Tikka
SFC 056350-0

Hallituksen jäsen

Anne Timonen
SFC 146601-0

 

Hallituksen jäsen

Mats Frilander
SFC 179008-0

 

Hallituksen ulkopuolelta

Sihteeri
Päivi Lahtela

Taloudenhoitaja
Raija Hattunen
SFC 48399

Sääksin yhteyshenkilö
Lasse Orrberg
SFC 96245-0
Email: orrberg@kolumbus.fi

Sääksin yhteyshenkilö
Tapio Repo
SFC 149948-0
Email: tapio.repo@gmail.com

Tutustu hallitukseemme!

Tästä voit lukea lyhyet esittelyt hallituksemme jäsenistä.

Puheenjohtaja, Pertti Kortelainen


Pertti on yhdistyksemme toimihenkilönä ollut oikeastaan siitä asti kuin yhdistyksemme on ollut edes olemassa. Hän on toiminut hallituksessammekin lukemattomia vuosia, viimeisin hallitusaika loppui Pertillä vuonna 2017, jolloin hän oli yhdistyksemme varapuheenjohtaja.

Karavaanarikonkari on Nurmijärven yhdistyksessä toiminut 80-luvulta lähtien eri toimikunnissa ja hallituksessa. Välillä yrittäjän on pitänyt tehdä töitäkin, joten joitain vuosia on välissä mennyt ihan oikeissa hommissa. Onneksemme saimme vuonna 2021 aina iloisen Pertin takaisin hallitukseemme. Tällä hetkellä Pertti on yhdistyksemme kalustovastaava.

Pertin Caravan-harrastus alkoi jo vuonna 1975, joten kokemusta on kertynyt. Harrastuksen aloituksen ”syy” oli kesän 1974 keli, jolloin koko lomareissun ajan satoi. Syksyllä 1974 alkoi ajatus omasta asuntovaunusta kiehtomaan ja sellainen löytyi tammikuussa 1975. Pertin ensimmäinen vaunu oli Sprite 400, joka olikin kuulemma ylellisyyttä teltassa leireilyn jälkeen. Spriten jälkeen Pertillä on ollut pari Soliferia, Astro ja pari Kabea ennen nykyistä autoa.

Pertti on Nurtsin yhdistyksen "Grand Old Man". Konkari, jolla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa!

Hallituksen jäsen, Ismo ”Iski” Ahervuo

Iski valittiin hallitukseemme vuonna 2017. Jäsentuotteiden tarvikemyyjän tittelin Iski sai muutama vuosi sitten. Alun perin Vantaalta kotoisin oleva Iski hankki vaimonsa Even kanssa ensimmäiseksi autokseen kauniisti vanhentuneen, Retroksi ristityn, Hymerin kopalla varustetun Mersun. Pian kuitenkin jano isompaan menopeliin ja väljempiin sisätiloihin kasvoi ja tätä nykyä alla pörisee jo neljäs oma asuntobussi.
Shakki-bussin perästä voi välillä bongata saunan, joka on muokattu vanhasta hevoskärrystä. Osana tätä koko harrastusta käsistään kätevällä Iskillä onkin ollut bussien muokkaus omanlaisekseen. Tätä kautta Iski on toimihenkilönä myös asiaan vihkiytyneessä yhdistyksessä, Kylähulluissa Kulkureissa.

Iskillä on vaimonsa kanssa kaksi poikaa: jo aikuisikään ehtinyt Konsta, sekä reissuissa mukana kulkeva nuorimies, Miro. Matkaseurueeseen kuuluvat myös Lulu ja Fasu – perheen kaksi koiraa.

Autoilu on myös Iskin työtä, sillä hän on raskaan kaluston ratissa kaikki arkipäivät - ajokortti kattaakin kaikki mahdolliset kirjaimet.

”Tarkoituksena on jo useampana vuotena ollut lähteä reissaamaan Suomen rajojen ulkopuolellekin, mutta toistaiseksi Suomessa riittää niin paljon uutta nähtävää, että ulkomaiden koluaminen on jäänyt. Ehkä kenties ensi kesänä” tuumii Iski. Paljon Suomessa nähtävää onkin, eipä haittaa, jos ulkomaan reissu siirtyy vieläkin vuodella.

Hallituksen jäsen, Timo Kaltiokumpu


Timo valittiin hallitukseemme vuonna 2021. Kokenut karavaanari hänkin ja arvokas osa hallitustamme.

Timo on Rovaniemeltä lähtöisin ja ehtinyt asua Sodankylässä, Ruotsissa, Inarissa ja Ivalossakin. Nuorena poikana Timo muutti perheensä mukana Nurmijärvelle Timon äidin synnyinkotiin pienelle maatilalle, jota he alkoivat viljelemään. Timo on tilanpitoa jatkanut vuodesta 2007.

Ammattikoulun aikaan Timo tapasi vaimonsa Kikan, jonka vanhemmat olivat vaunuilleet 1980-luvun alusta asti. Tätä kautta karavaanarikärpänen puraisi Timoakin. Yhdistykseemme Timo liittyi jo vuonna 1993, jolloin ensimmäinen oma asuntovaunukin, Sprite Alpine, tuli hankittua ja todettua, että tämä se on se harrastus ja matkailumuoto, joka sopii Timon ja Kikan pirtaan.

Useampikin vaunu pariskunnan vetoauton perässä on keikkunut, ja nykyinen Kabe Royal on ollut niin mieluinen, että sillä mennään edelleen. Tilaa sopivasti ja talvikäytössä miellyttävän lämmin. Vetojuhtana toimii Toyota Hiace, joka sitä mukavasti kuljettelee. Reissut suuntautuvat usein lappiin Timon nuoruuden maisemiin, sekä Suomea ympäri kierrellen. Kesäisistä tapahtumista lähinnä sydäntä on jokavuotiset Tangomarkkinat Seinäjoella. Yhdistyksemme tapahtumissa pariskunta on käynyt aina aktiivisesti. Talviset pilkkikilpailut, treffitapahtumat ja kaikenlaiset muutkin tapahtumat ovat olleet mieluisia ja nyt hallituksen jäsenenä näitä tapahtumia Timokin on mukana järjestämässä.

Hallituksen jäsen, Christa ”Kikka” Kaltiokumpu

Kikka valittiin hallitukseemme vuonna 2021.
Kikka on syntyperäinen nurmijärveläinen Valkjärven kylästä.
Myös Kikka on jo pitkän linjan karavaanari – hänen vanhempansa ostivat ensimmäisen vaununsa vuonna 1981 ja siitä lähtien matkaaminen pyörien päällä on tullut tutuksi.

Kikka tartutti matkailuautoilukipinän mieheensä Timoonkin. Ensi alkuun he kulkivat muutaman kerran Kikan vanhempien mukana, kunnes hankkivat ensimmäisen oman vaununsa, Sprite Alpinen. Nykyinen vaunu on Kabe Royal viininpunaisella sisustuksella varustettuna.

Kaltiokummut reissaavat kotimaata ristiin rastiin lähinnä kesäisin, mutta satunnaisesti talvisinkin. Vapaa-ajat vaunuillen sujuvat uusiin alueisiin tutustuen ja vanhoja tuttuja kierrellen, ulkoilun, karaoken, hyvän ruoan ja ystävien merkeissä. Myös tanssi- ja kesä-tapahtumat ovat mieluisia, ja yhdistyksemme tapahtumiin Kikka ja Timo osallistuvat erittäin aktiivisesti, edustaen meitä usein myös mm. pilkkikisoissa. Edellisen kerran pilkkikisoista tulikin kotiin viemisiksi komeat palkinnot!