LIITY JÄSENEKSI!

JÄSENEDUT
Suomalaisten karavaanariyhdistysten valtakunnallinen keskusjärjestö SF Caravan ry on tehnyt lukuisia yhteistyösopimuksia etuja tarjoavien yritysten kanssa. Rahanarvoisia etuja tarjoavat A-katsastus, ABC-matkaparkit, Autoliitto, BookBeat, EckeröLine, Fennia, Finnlines, Hilton, Holiday Club, If, Ifolor, POP Vakuutus, Rengasmaailma, Scandic, ST1 ja monet muut. Jäsenetuliikkeitä löytyy kotimaasta, ulkomailta sekä verkkokaupoista.
Jäsenenä saat myös leiriytymisetuja suomessa toimivilla SFC leirintäalueilla, sekä useilla yleisillä leirintäalueilla.
Etuja saat myös useilla ulkomaisilla leirintäalueilla Espanjassa, Hollannissa, Iso-Britaniassa, Italiassa, Kroatiassa, Norjassa, Portugalissa, Ransakassa, Ruotsissa, Saksassa, Tanskassa, Unkarissa ja Virossa.

JÄSENLEHDET ja -JULKAISUT
Etuihisi kuuluu myös laadukas Caravan-lehti sekä Nurmijärven jäsenyhdistyksen jäsenlehti Kuutoset+.
Caravan-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehden liitteenä postitetaan vuosittain muhkea Leirintäopas. SF-Caravanin jäsenet voivat lukea Caravan-lehteä myös sähköisesti.
Kuutoset+ on vuodesta 2006 alkaen ilmestynyt, kahdentoista jäsenyhdistyksen yhteislehti, jonka saat Nurmijärven karavaanariyhdistyksen jäsenenä neljästi vuodessa.
Kaikkiin jäsenetuihin pääset tutustumaan jäsenyhdistysten valtakunnallisen keskusjärjestön
SF Caravan ry:n, sivuilla TÄÄLLÄ>>

LIITTYMINEN JA JÄSENMAKSU

Jäsenyhdistysten henkilöjäsenet ovat varsinaisia, rinnakkais-, kunnia- ja/tai vapaajäseniä. Ensimmäisen vuoden maksun (48 €) eli liittymismaksun maksettuaan varsinainen jäsenyys on voimassa vuoden eteenpäin. Tämän jälkeen varsinainen jäsen maksaa jäsenyhdistyksen maksun lisäksi SF-Caravan ry:n eli liiton vuosimaksun. Varsinaisen jäsenen vuosimaksu (toisesta jäsenvuodesta alkaen) kokonaisuudessaan vaihtelee jäsenyhdistyksestä riippuen 34 eurosta 57,50 euroon.

SF Caravan ry:n sivuilta näet kaikkien jäsenyhdistysten hinnat ja tarkemman selvityksen siitä, kuinka kokonaishinta määräytyy. Osa jäsenmaksusta menee Liitolle ja osa jäsenyhdistykselle.
SF Caravan Nurmijärvi ry:n osuus jäsenmaksuissa on 15,00 varsinainen jäsen / vuosi, sekä 7,00 rinnakkaisjäsen / vuosi.


Liity jäseneksi


SF CARAVAN NURMIJÄRVI RY SOMESSA

Facebook-ryhmämme löydät TÄÄLTÄ >>

Ryhmämme on avoin kaikille karavaanariharrastuksesta kiinnostuneille, tervetuloa mukaan mukaviin keskusteluihin!

TIETOA SF CARAVAN NURMIJÄRVI RY:STÄ

Nurmijärven karavaanarit pitivät perustavan kokouksen 15.9.1983 Nurmijärvellä.
Yhdistyksen toiminta-alue on Nurmijärven kunta sen lähiympäristöineen. Tarkoitus on edistää jäsenistön matkailuajoneuvojen käyttöä ja toimia yhteistoiminnan ylläpitäjänä jäsenten ja heidän perheiden kesken. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Nurmijärven yhdistys on yksi valtakunnallisista paikallisyhdistyksistä joka kuuluu valtakunnalliseen SF Caravan liittoon.

Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä hieman yli 600 jäsentä.
Yhdistyksen päätäntävaltaa käyttää sen yleiset kokoukset syksyllä ja keväällä. Toimeenpanevana elimenä on hallitus ja erilaiset toimikunnat. Vuosittaisen toiminnan pääpainopisteenä on treffitapahtumat ja muut lähiyhdistysten kanssa järjestettävät tapahumat.

SF Caravan Nurmijärvi ry:llä ei ole omaa leirintäaluettaan. Mikäli olet kiinnostunut kausipaikasta Nurmijärven alueella, on jäsenyydestämme sinulle silti etua.
Olemme tehneet yhteiskäyttösopimuksen SFC Hyvinkään seutu ry:n kanssa koskien Hyvinkään isännöimää Sääksin leirintäaluetta. Sopimuksen ansiosta Nurmijärven jäsenet saavat kausipaikan Sääksistä samaan hintaan kuin Hyvinkään jäsenet. Lisätietoja hinnoista ja yhteyshenkilöistä löydät TÄÄLTÄ >>

Lisäksi jäsenistön käytössä ovat luonnollisesti kaikki SFC-jäsenalueet maassamme. Kuuluessasi SF Caravan Nurmijärvi ry:hyn saat alennusta leirinnästä yli 500 jäsenetu- ja SF-Caravan-leirintäalueella sekä ulkomaisilla leirintäalueilla.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi jäseneksemme!

Yhdistyssäännöt >>