Yhdistystietoa SF-Caravan Nurmijärvi ry:stä

Nurmijärven karavaanarit pitivät perustavan kokouksen 15.9.1983 Nurmijärvellä. Yhdistyksen toiminta alue on Nurmijärven kunta sen lähiympäristöineen. Tarkoitus on edistää jäsenistön matkailuajoneuvojen käyttöä ja toimia yhteistoiminnan ylläpitäjänä jäsenten ja heidän perheiden kesken. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä hieman yli 500 varsinaista jäsentä, lisäksi on perhejäseniä ja yksi kunniapuheenjohtaja. Nurmijärven yhdistys on yksi valtakunnallisista paikallisyhdistyksistä joka kuuluu valtakunnalliseen SF Caravan liittoon. Yhdistyksen päätäntävaltaa käyttää sen yleiset kokoukset syksyllä ja keväällä. Toimeenpanevana elimenä on hallitus ja erilaiset toimikunnat. Vuosittaisen toiminnan pääpainopisteenä on treffitapahtumat ja muut lähiyhdistysten kanssa järjestettävät tapahumat.

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus käyttää Sääksin leirintäaluetta, jonka käytöstä on tehty yhteiskäyttösopimus. Sääksissä aluetta isännöi SF-Caravan Hyvinkään seutu ry.
Yhteystiedot Sääksiin: Kotorannantie 45, 05250 Kiljava. Puh. 050 526 4897 LINKKI >>

Lisäksi jäsenistön käytössä ovat kaikki SFC-jäsenalueet maassamme. Näillä alueilla on yleensä huomioitu matkailijan tarpeet ja toiveet parhaiten ja lisäksi niiden hintataso on edullinen.

LIITY JÄSENEKSI SF-CARAVAN RY:N SIVUILLA: LINKKI

Facebook-ryhmämme löydät TÄÄLTÄ >>
Ryhmämme on avoin kaikille karavaanariharrastuksesta kiinnostuneille, tervetuloa mukaan mukaviin keskusteluihin!


Yhdistyssäännöt >>