Kevät-Treffit 2016

Yhdistyksen kevät-treffit pidettiin 20.-22.5.2016 SF Caravan Etelä-Lahti ry:n alueella Otalammella.
Alue on aivan Nuuksion kansallispuiston kyljessä, joten luonnosta pääsi halutessaan nauttimaan täysin siemauksin. Monet tutustuivatkin luontoon omin päin, lisäksi oli mahdollisuus lähteä muutaman tunnin pituiselle opastetulle retkelle metsän siimekseen, tai hieman keveämmälle luontopolulle, johon sisältyi hauskoja tietokilpailutehtäviä.
Ohjelmasta löytyi bingoa, karaokea, arpajaiset ja yhteinen ruokailu, sekä tietenkin saunomista ja yleistä mukavaa yhdessäoloa. Lauantaina pidimme myös sääntömääräisen kevätkokouksen, joka eteni hyvin yhteistyökykyisen ja yksimielisen porukan nyökytellessä päätä ja hörppiessä kahvia.

Hauskaa oli jälleen kerran! Nautimme toistemme laadukkaasta seurasta, hyvästä ruosta ja aivan mahtavasta kelistä! Koko viikonlopun aurinko paistoi täydeltä terältään, joten mikäpä siinä karavaanarin ollessa, upeassa seurassa, upean luonnon keskellä :)

Alla: Lippu salkoon! Yhdistyksen lipun nostajina Arto ja Pirkko-Liisa Kiviluoma.

Alla: yleiskuvia alueesta.

Alla: Lauantaina pidettiin kevätkokous. Kuvassa yhdistyksen puheenjohtaja Pentti Suihkonen, sekä sihteeri Erkki Rautiainen.

Alla: porukan reippaimmat lähtivät parin tunnin opastetulle patikkaretkelle metsään. Rakkuloita kantapäihin saattoi tulla, mutta oli se kuulemma sen arvoista.

Alla: opastetun metsäretken vetäjä.

Alla: metsäretkeläiset bongasivat korvasienen.

Alla: Metsäretkeläiset metsäkylvyssä, metsän hiljaisuudesta nauttimassa.

Alla: lauantaina ruokailtiin yhdessä. Ruokana rosvopaistia, broileria, perunasalaattia ja vihersalaattia. Lapsille tarjoiltiin lihapullia ja ranskalaisia. Nam ja röyh!

Alla: karavaanarin taimen ja kulkurikoirat tutustuivat paikalliseen pusikkoon kera miljoonan hyttysen.

Alla: Aatu ei vielä haluaisi mennä nukkumaan..

Johanna Pylvänen kuvia napsimassa. Suurin osa tämän sivun kuvista on Johannalta, kiitokset siis!

Sunnuntaina pidettiin arpajaiset. Joitain onni suosi enemmän, joitain ei niin paljoa, mutta tunnelma oli hyvä ja sehän se on tärkeintä.

Kiitos kaikille, nähdään taas!