Vapputreffit 2015

Hovimäki Camping, Somero, 30.4.-3.5.2015

Paikalle kerääntyi 24 auto-/vaunukuntaa, eli yhteensä 57 henkilöä. 
   Tapaamisen ohjelmaan oli saatu paljon mukavaa yhdessäoloa, kiitos siitä kaikille puuhakkaille järjestäjille!
   Ilmapalloja ja serpentiiniä kului, tarinaa heitettiin ja viihdyttiin hienosti. Edes hieman kolea sää ei tätä karavaanarikansaa hätkäyttänyt - ja onneksi aurinkokin välillä pilkisteli kevätmieltämme kohottaen.  Saunassa käytiin ja rohkeimmat pulahtivat järveenkin. Hämärtyvissä illoissa kaikuivat komeat karaoket ja tanssilattialla laitettiin jalalla koreaksi. 
    Tunnelmalliset grillihetket laavussa ja grillikodassa keräsivät nälkäistä kansaa yhteen, joten kiitokset Erkki Rautiaiselle apureineen maistuvista makkaroista!
    Yhdistyksen kevätkokous keräsi kivasti porukkaa, kuin myös vappupäivän kravatinheittokisa sekä lauantainen löylyvedenheittokisa.
Hienoja kisasuorituksia ja sitäkin hienompia heittotyylejä saatiin todistaa, jokohan näistä piankin saadaan olympialajit?
    Loppuhuipennuksena jännitettiin yhdistyksen arpajaisissa. Arpajaisten palkinnoista löytyivät  mm. kahden vuorokauden majoittuminen Hovimäkeen, vapaa osallistuminen yhdistyksen treffeille, keraaminen lämpöpuhallin ja paljon muuta - kaikenlaista tarpeellista aina heijastinliiveistä pilkkitarvikkeisiin.
   Hauska tapaaminen oli, nähdään taas!