2021 Syyskokous ja pikkujoulut

Yhdistyksemme sääntömääräinen syyskokous pidettiin 20.11.2021 Solttilan Majalla, Hyvinkäällä. Paikalle saapui parisenkymmentä henkilöä kokoustamaan ja samalla pikkujoulujamme viettämään. Kiitos kaikille paikalla olleille, oli erittäin onnistunut kokous ja mukava tunnelma pikkujouluissamme!

Kokouksen puheenjohtajana toimi hallituksemme jäsen Pertti Kortelainen ja sihteerimme Johanna Pylvänen hoiti tuttuun myös tämän kokouksen pöytäkirjan teon.

Pöytäkirjan tarkastajiksi yhteistuumin valitsimme Leena Oksasen ja Heikki Jousen.

Kokous sujui mallikkaasti, olemme mitä ilmeisimmin hyvin samaa mieltä asioista koko porukka. Käsiteltyjä asioita olivat mm. toiminnantarkastajan ja rahastonhoitajan valinnat. Näissä lupautuivat jatkamaan Kirsti Heikkinen (toiminnantarkastaja) sekä Raija Hattunen (rahastonhoitaja), suuri kiitos teille, olette kullanarvoisia ja jo vuosien ajan nämä tehtävät ensiluokkaisesti hoitaneet!

Hallituksessa erovuoroisina olleista Helena Inkinen jättäytyi pois, kuin myös hallituksessamme ja yhdistyksessämme ylipäätään jo lukemattomia vuosia pitkää päivää tehnyt Erkki Rautiainen. Muut hallituksen jäsenet jatkavat hommiaan. Iloksemme saimme hallitukseen aurinkoista naisenergiaa roppakaupalla lisää, kun Christa Kaltiokumpu valittiin porukkaan mukaan, tervetuloa!

Kokouksen jälkeen söimme ja vietimme jouluisaa tunnelmaa kinkkubingon ja joululahjojen jakamisen merkeissä. Olimme tuoneet paikalle vanhoja valokuva-albumeja, joissa kuvia menneiltä vuosilta. Niitä selailtiin ja bongattiinpa monia tuttuja kasvojakin.

Alla hallituksemme jäseniä. Oikealta vasemmalle: Johanna Pylvänen, Christa Kaltiokumpu, Timo Kaltiokumpu, Ismo Ahervuo, Pertti Kortelainen ja Eeva Ahervuo.